magazine

December 5, 2022 2:50 AM
logo
Brawl Stars Ultimate Challenge Quiz Answers

Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Brawl Stars Ultimate Challenge Quiz Answers

Also Read: Help The Unicorn In Math Quiz

Do you want 100% correct Brawl Stars Ultimate Challenge Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Brawl Stars Ultimate Challenge Quiz which will hold a total of 25 questions. BeQuizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Here Is A List Of Answers

 

Q1. WHAT IS THE NAME OF SQUEAK’S SUPER ABILITY?

  • Correct Answer: Big Blob

Q2. WHAT RARITY IS NITA?

  • Correct Answer: Common

Q3. SPIKE’S GADGET, LIFE PLANT, ALLOWS HIM TO SPAWN A LARGE CACTUS THAT HAS HOW MUCH HEALTH?

  • Correct Answer: 3,500

Q4. FANG CAN HIT UP TO HOW MANY ENEMIES WITH ONE SUPER?

  • Correct Answer: 4

Q5. WHAT IS MORTIS’ SUPER ABILITY CALLED?

  • Correct Answer: Life Blood

Q6. WHAT IS THE NAME OF GROM’S ATTACK?

  • Correct Answer: Bud Go Boom

Q7. WHAT RARITY IS CROW?

  • Correct Answer: Legendary

Q8. COLETTE’S GADGET, NA-AH!, CAUSES HER NEXT ATTACK TO DO HOW MUCH ADDITIONAL DAMAGE?

  • Correct Answer: 1000

Q9. WHAT IS EDGAR’S FIRST GADGET CALLED?

  • Correct Answer: Let’s Fly

Q10. AMBER’S GADGET, FIRE STARTERS, MOMENTARILY INCREASES HER MOVEMENT SPEED FOR HOW MANY SECONDS WHILE SHE SPILLS A TRAIL OF FIRE FLUID BEHIND HER?

  • Correct Answer: 3 seconds

Q11. LEON’S SUPER, SMOKE BOMB, TURNS HIM INVISIBLE FOR UP TO HOW MANY SECONDS?

  • Correct Answer: 6 seconds

Q12. WHAT IS THE NAME OF BROCK’S ATTACK?

  • Correct Answer: Rockin’ Rocket

Q13. EL PRIMO’S GADGET, ASTEROID BELT, HAS HIM SUMMON A SMALL METEOR THAT DEALS HOW MUCH DAMAGE?

  • Correct Answer: 2000

Q14. WHICH OF THESE IS GRIFF’S STAR POWER?

  • Correct Answer: Keep The Change

Q15. WHAT IS THE NAME OF TARA’S ATTACK?

  • Correct Answer: Triple Tarot

Q16. WHAT RARITY IS SURGE?

  • Correct Answer: Chromatic

Q17. BIBI’S GADGET, VITAMIN BOOSTER, HEALS BIBI HOW MUCH HEALTH OVER 4 SECONDS?

  • Correct Answer: 2400

Q18. DURING MAX’S ATTACK, FASTER BLASTER, HOW MANY PROJECTILES ARE RAPIDLY FIRED?

  • Correct Answer: 4

Q19. WHAT IS BYRON’S GADGET CALLED?

  • Correct Answer: Shot in the Arm

Q20. MR. P’S STAR POWER, REVOLVING DOOR, CUTS THE RESPAWN TIME OF PORTERS BY HOW MANY SECONDS?

  • Correct Answer: 3 seconds

Q21. WHAT RARITY IS DYNAMIKE?

  • Correct Answer: Common

Q22. WHICH OF THESE IS DARRYL’S STAR POWER?

  • Correct Answer: Steel Hoops

Q23. WHILE ROSA’S SUPER IS ACTIVE, ROSA’S ATTACK GAINS HOW MUCH EXTRA DAMAGE PER PUNCH?

  • Correct Answer: 220

Q24. EMZ’S GADGET, FRIENDZONER, CREATES A WAVE THAT PUSHES ALL ENEMIES AWAY FROM HER WHILE ALSO DEALING HOW MUCH DAMAGE TO THEM.

  • Correct Answer: 500

Q25. GALE’S ATTACK, POLAR VORTEX, FIRES HOW MANY SNOWBALLS IN A STRAIGHT AND WIDE LINE?

  • Correct Answer: 6

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *